SOUS-VIDE KOKEN

HOT-BLOC+V2/1C - Elektrische vacuum koker - Slow kooker / Sous Vide DIAMOND  | SOUS VIDE / SLOW COOKING | Hartman en zn Horeca Service 

WAT IS SOUS-VIDE?

Sous-vide is Frans voor "onder vacuüm" en betekent "vacuümgaren". Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt.

Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Met sous-vide gaar je gerechten eenvoudig tot perfectie.

Geen stress want je hoeft nauwelijks op te letten: simpelweg de juiste temperatuur en (minimum) tijd in stellen en sous-vide doet de rest en het resultaat is altijd geweldig.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op

Tel : 010-2299681 of Mail naar [email protected]

 

 

Sorteer op
© 2011 - 2021 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel