Citruspers

citruspers

Één van de geliefde non-alcoholische dranken in de horeca is wel een vers geperst glas jus d’orange of als mix met andere citrusvruchten of dranken. Met behulp van een horeca citruspers kunt u gemakkelijk en snel de heerlijkste sappen persen. Om een juiste keuze te maken heeft EMGA diverse citruspersen in het assortiment die kunnen voldoen aan uw wensen.

Bekend van thuis in de keuken is o.a. de handpers, een perskegel met daaronder een opvangbak met schenktuit. Gemakkelijk en snel een vers geperste sap en eenvoudig schoon te maken.  De citrus handpers met hefboom is ideaal voor wanneer u meerdere glazen sap moet persen. Door de hefboom hoeft u minder kracht te gebruiken bij persen dan de handpers met opvangbak en zijn ook zeer gemakkelijk te reinigen.

Wanneer er grotere hoeveelheden sap geperst moeten worden dan is een elektrische horeca citruspers de ideale oplossing. EMGA heeft van het merk Santos diverse citruspersen voor gebruik in de horeca in het assortiment. De meest bekende hiervan is wel de Santos Super #10, sinds 1954 al in productie en sindsdien nagenoeg ongewijzigd. De Santos Super #10 en de Evolution #70 zijn de twee modellen van Santos die te bedienen zijn met een hendel. Het persen van citrusvruchten gaat hierdoor gemakkelijk door het eenvoudig overbrengen van de kracht op de hendel. Bij de overige modellen moet u de citrusvrucht op de perskegel plaatsen en druk uitbrengen waardoor de perskegel gaat draaien. De modellen van Santos hebben een uiteenlopende productiecapaciteit van 15 l/u waar een glas onder geplaats kan worden tot aan 50 l/u waar een kan onder geplaatst kan worden. Voor bijvoorbeeld horeca bedrijven, hotels of instellingen die een grote automatische capaciteit nodig hebben is de Santos Automatic Juicer #32 de perfecte oplossing.

Tevens heeft EMGA van Dynamic de Dynajuicer in het assortiment, de Dynajuicer is ideaal om grote hoeveelheden te persen, is zeer stil in gebruik en eenvoudig te demonteren om schoon te maken.  De citruspers van Severin is ideaal in gebruik voor thuis of in AirBnB verblijven of soort gelijke gastenverblijven en tevens gemakkelijk te reinigen. Zowel het model van Severin als Dynamic worden geleverd met 2 perskegels.

Hartman en zn Horeca Service verkoop naast de citruspersen ook diverse sapcentrifuges van Santos, Severin en Juice Master. Daarnaast kunt u met de blenders in ons assortiment. Met beide apparaten kunt u de heerlijkste sappen en smoothies maken. Voor presentatie en opslag van uw fruit zijn er tevens diverse fruitmanden verkrijgbaar.

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel