DIAMOND Catering equipment

Sinds 1985 draagt Diamond® Europe bij tot de evolutie van de sector van het professioneel grootkeukenmateriaal, de roem en het succes van het merk, ondersteund door een toonaangevende organisatie, plaatst de firma  Diamond® Europe in de TOP 5 van de Europese distributie met een zakencijfer boven de 40 miljoen Euro.

In enkele jaren heeft de distributie van Diamond® producten de Europese grenzen overschreden, om uit te breiden op internationaal vlak. Aanwezig in meer dan 50 landen, met een netwerk van 1200 verdelers – installateurs, die professionalisme, ervaring en competentie verenigen, om
oplossingen op maat voor te stellen.

Diamond biedt innovatieve horeca apparatuur en producten. Diamond maakt het werk voor de horeca, bakkerij en supermarkt een stuk makkelijk en productiever. Voor innovatieve oplossingen koopt u producten van het merk Diamond.

Diamond is dan ook succesvol in meer dan 50 landen en heeft een enorm netwerk gecreëerd. De werkwijze van Diamond wordt gekenmerkt door respect voor de klant, mens en het milieu. De behoefte van de klant staat centraal en Diamond doet er alles aan om haar klanten blij te maken met de meest efficiënte horeca oplossingen.

Hartman en zn Horeca service is dan ook trost met de samenwerking met DIAMOND Catering equipment

En door de samen werking met DIAMOND Catering equipment kunnen wij een copleet aanbod aanbieden zo leveren wij ook voor alle DIAMOND apparatuur de accesoires en reparatie onderdelen

De filosofie van Diamond® : het werk eenvoudiger maken met een betere productiviteit aan een goedkopere prijs

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel