Regeneratieovens

      EL.OVEN OPWARMEN+BEHOUDEN T°5 x GN 1/1          

Producten besparingen regenereren

Hartman en zn Horeca Service biedt een compleet programma regeneratieovens aan.

In een regeneratieoven moet alles uitgebalanceerd zijn, te beginnen met de ventilatie, die gelijkmatige temperaturen binnen de hele ovenkamer moet garanderen, en die de eetwaren binnen de tijden volgens de gehanteerde normen weer moet opwarmen en tegelijk moet voorkomen dat het voedsel te heet wordt of uitdroogt.

Het betreft voedsel dat reeds voorgekookt is en hierna gekoeld of ingevroren wordt en enkel opnieuw op hoge kwaliteit geregenereerd moet worden in een regeneratieoven.

We denken hierbij aan bijvoorbeeld delicate gerechten, zoals groenten, vis en pasta’s maar ook aan maaltijden voor in de gezondheidszorg.

Minder afval door bijvoorbeeld minder snijdverliezen uit de GN schalen, aangezien de zijranden van de geregenereerde gerechten niet uitdrogen en vasthechten aan de wanden van de GN schaal.

Bovendien moet de vochtigheid perfect gecontroleerd worden, omdat te weinig vochtigheid het eindproduct uitdroogt en teveel vochtigheid water op het bord achterlaat, waardoor het gerecht oneetbaar en niet meer presenteerbaar wordt.

De Regeneratieoven geleverd door Hartman en zn Horeca Service garanderen een opwarming met een uitstekende eindkwaliteit, en een klimaat binnenin de ovenkamer die perfect is afgestemd is voor het type products dat men opnieuw wil activeren

U kunt uw keuze niet maken neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder

Tel : 010-2299681 of mail naar [email protected]

Voor Service Kwaliteit en Garantie

Sorteer op
© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel