Hartman en zn Horeca Service

Uw Gastronoble Non Food Partner!

Gastronoble Food Service Equipment is uw partner voor al uw Non-Food horeca apparatuur en benodigdheden. Wij zijn uw leverancier van tafel-, keukengerei, restaurant, bar en hotel benodigdheden, keukenmeubilair en intern transport, indoor en outdoor meubilair, apparatuur, disposables en schoonmaakartikelen, koelingen en vriezers, kleding en werkschoenen en reserveonderdelen.

Niet alleen onder eigen bekende merken zoals o.a. Gastro M, Polar, Buffalo en Bolero maar ook van Santos, Cambro, Dynamic en nog veel meer gerenommeerde fabrikanten en merken. Het uitgebreide assortiment wordt continue verbeterd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de professionele gebruiker. Deze verbeteringen vindt u weer terug in onze Gastronoble catalogus die we elk jaar voor u vernieuwen en op onze Gastronoble website die regelmatig wordt aangepast.

Als onderdeel van een grote Europese organisatie met gezamenlijke activiteiten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje, Portugal, Tsjechië, Polen en Oostenrijk is Gastronoble Food Service Equipment altijd uw totaal leverancier van professionele horeca artikelen in Europa.

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel