Navigatie

GASFORNUIS MET DOORKOOKPLAAT PLUS OVEN DIAMOND OPTIMA 900 LIJN

De geheel vernieuwde DIAMOND Optima 900 LIJN

Gasfornuizen met doorkookplaat en oven nu nog sterker en robuuster 
 Uitvoering n R.V.S. AISI 304, verstelbare poten in R.V.S. 
 Diepgetrokken top (20/10mm), kom voor het verzamelen van vloeistof in roestvrij staal AISI 304, diepgetrokken en waterdicht. 
- Schoorsteen achteraan in roestvrij staal AISI 304. 
 Ovenkamer en dubbelwandige deur (diepgetrokken) van roestvrij staal en zijn uitgerust met thermische isolatie, zijgeleiders op 3 niveaus, deur op scharnieren met veersysteem, roestvrijstalen handgreep. 
 Open branders "waterdicht" in gietijzer, kroon in messing (met zeer hoog rendement). Regeling van branders van 1,5 tot 7 kW en van 2 tot 11 kW per gasklep, ontsteking van de waakvlam en veiligheid door thermokoppel, toegankelijkheid aan de voorzijde voor een zeer eenvoudig onderhoud. Roosters in geëmailleerd gietijzer 390x380 mm (vaatwasmachinebestendig). 
 Doorkookplaat in gietijzer (10mm) met hoog warmtegeleidingsvermogen, centrale verwijderbare brander, gasverwarming door een brander die zich in het midden van de verbrandingskamer bevindt, keramische isolatie. Regeling d.m.v. gaskraan (+/- 500°C), piëzo-elektrische ontsteking en thermokoppelveiligheid. 
 Gasoven, verwarming d.m.v. R.V.S. branders met gestabiliseerde vlam. Regeling van 160°C tot 310°C door thermostatische gaskraan, piëzo-elektrische ontsteking en thermokoppelveiligheid, standaard toebehoren 1 rooster.

Sorteer op

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel