Navigatie

KOOKKETEL ELEKTRISCH DIAMOND OPTIMA 700

De geheel vernieuwde DIAMOND Optima 700 LIJN

Elektriche kookketel nu nog sterker en robuuster 

Kookketel uitvoering in R.V.S.AISI 304, verstelbare poten in R.V.S. 
 Diepgetrokken en waterdichte top (15/10 mm) in roestvrij staal AISI 304. 
- Schoorsteen achteraan in AISI 304 roestvrij staal. 
 "Diepgetrokken" kuip gemaakt van roestvrij staal AISI 304, bodem in roestvrij staal AISI 316 (bodem van de kuip in 30/10mm dikte, zijwanden in 20/10mm dikte), bestand tegen zoutcorrosie en slijtage, uitgerust met een verwijderbare zeef als beveiliging van de afvoerkraan, alle hoeken zijn afgerond voor een eenvoudig en hygiënisch onderhoud. Waterkraan voor de vulling van de kuip, met bediening aan de voorzijde. 
 "Diepgetrokken" deksel, scharnieren met "spanveer" voor een graduele opening en sluiting, voorzien van een ergonomische zijdelinkse handgreep uitgevoerd in roestvrij staal. 
 Indirecte verwarming, dubbelwandige kuip, vulling d.m.v. een kraan geplaatst op het voorpaneel van het toestel, een tweede die dienst doet als overloop, hetgeen toelaat de volledige vulling te controleren, controletoezicht en afvoerkraan. Controle van de druk binnen de dubbele wand via een veiligheidsklep geijkt op 0.5 BAR, met manometer, en overdrukventiel geplaatst op de bovenplaat. 
 Elektrische verwarming d.m.v. onderdompelingsweerstanden aangebracht in de dubbele wand, regeling per schakelaar met 4 standen, frontale toegankelijkheid die een zeer eenvoudig onderhoud mogelijk maak

Sorteer op

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel