Navigatie

WINTERHALTER WATER BEHANDELINGS APPARATEN

WATER  BEHANDELINGS APPARATEN

Geen vegen op het serviesgoed. Geen strepen op de glazen. En geen kalkafzetting in de machine. Waterkwaliteit is hier een essentiële factor. Winterhalter heeft de juiste waterbehandeling.

Winterhalter waterbehandelingsapparaten    

 

EEN HELDER VERSCHIL

Glimmend serviesgoed. Glanzend bestek. Stralende glazen. Direct uit de machine. Deze hoge standaards kunnen nooit worden bereikt met alleen de beste vaatwasmachine en de meest effectieve reinigingsmiddelen. Hiervoor is de juiste waterbehandeling nodig. Dit is een belangrijk onderdeel van het complete Winterhalter systeem. De waterkwaliteit wordt geoptimaliseerd door ontharding, ontzouting en omgekeerde osmose. Het resultaat: een beter wasresultaat en minder kalkopbouw in de machine. Het is glashelder.

WINTERHALTER WATERBEHANDELING

ONTHARDING

Onthard water. De basis voor elke waterbehandeling. Het voorkomt kalkafzetting en beschermt de vaatwasmachine tegen schade. Bovendien zorgt het ervoor dat er minder reinigings- en naglansmiddel nodig zijn en dat beide zo effectief mogelijk kunnen werken. Wilt u uw wasresultaten verbeteren, uw bedrijfskosten verlagen en de levensduur van uw machine verlengen? Dan hebt u het volgende nodig: de ingebouwde ontharder, de MonoMatik 3 en de DuoMatik 3.

VOLONTZOUTING

Geen afzetting op glazen, bestek of serviesgoed. Schitterende glans. En poleren is meestal niet nodig. Zoals de naam al zegt, met volontzouting worden alle zouten en mineralen uit het water verwijderd. Dit ionenuitwisselingsproces levert de kwaliteit van gedestilleerd water. Wilt u perfecte wasresultaten? Wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het poleren? Onze aanbeveling: de VE 15 en VE 20 volontzoutingspatronen.

DEELONTZOUTING

Krappe ruimtes. Regeneratie zonder afvoerwater. Efficiënt en milieubesparend. Deelontzouting is gebaseerd op het ionenuitwisselingsprincipe. De vermindering in het mineraalgehalte in het water zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de wasresultaten. Bent u op zoek naar goede wasresultaten bij lage bedrijfskosten? De oplossing: onze TE 15 en TE 20 deelontzoutingspatronen.

OMGEKEERDE OSMOSE

Schoon en schitterend vaatwerk. Direct uit de machine. Zonder handmatig poleren. Omgekeerde osmose levert verreweg het beste wasresultaat op. Dit proces verwijdert 98% van alle in het water opgeloste stoffen. Het kalk- en mineraalvrije osmosewater voorkomt afzetting op glazen, serviesgoed en bestek. Hebt u ook zo'n hoge standaards als het gaat om wasresultaten? Wilt u de tijd voor poleren anders gebruiken? Onze beste oplossing: de AT Excellence-i - geïntegreerd omgekeerd osmosesysteem en de AT Excellence-S, AT Excellence-M, RoMatik 210 en RoMatik 420 omgekeerde osmose-apparaten.

Voor meer informatie kunt u contakt met ons opnemen Hartman en zn Horeca Service 

Tel : 0654746513 of mail naar [email protected]

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel