Navigatie

WINTERHALTER TRANSPORT VAATWASMACHINES

EFFICIËNT EN ZONDER COMPROMIS.   

Piektijden. In de cateringsector. In de hotelsector en grootschalige catering. In mensa's en kantines. Hoogwaardig professioneel vaatwassen. Het belangrijkste? Een vaatwasmachine die absoluut betrouwbaar is. Honderd procent. Zelfs met grote hoeveelheden serviesgoed. Een vaatwasmachine die geen compromissen kent. Niet in kwaliteit of kracht. Maar ook niet in reiniging of hygiëne.

Een vaatwasmachine die individueel kan worden geconfigureerd. Voor verschillende toepassingen en verschillend vaatwerk. Voor de op locatie aanwezige vrije ruimte. En voor uw behoeften en voorkeuren. Als aan al deze eisen wordt voldaan, is een vaatwasmachine een echte oplossing. En dat is nu precies de norm die Winterhalter voor zichzelf heeft gesteld voor de transportvaatwasmachines: een flexibel machineconcept voor een efficiënte en individuele vaatwasoplossing.

Voor meer informatie kunt u contakt met ons opnemen Hartman en zn Horeca Service 

Tel : 0654746513 of mail naar [email protected]

Winterhalter transportvaatwasmachines

Winterhalter transportvaatwasmachine  Hygiënedeuren op de Winterhalter transportvaatwasmachine   Winterhalter bandtransportvaatwasmachine

 

Onze transportvaatwasmachines zijn uiterst flexibel en allemaal zijn ze bijna uniek. Perfect aangepast aan de individuele behoeften van de klanten.

LEASING MOGELIJK

Wij leveren ook alle orginele WINTERHALTER vaatwasser reparatie onderdelen

Tevens leveren wij ook de vloeibaarvaatwasmiddel en naglansspoelmiddel speciaal gemaakt en geproduceerd  voor de professionele vaatwasser

 

 

 

 

 

 

 

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel