Navigatie

WINTERHALTE GEREEDSCHAPPEN WASMACHINES

VOLLE KRACHT

Dit is de echte test voor een vaatwasmachine. Extreem hardnekkige vervuiling. Op verschillende gereedschappen. Als wassen een uitdaging wordt, is de UF-serie van Winterhalter in zijn element. Robuust ontwerp. Met een geweldige kracht. En innovatieve kenmerken, voor uitstekende wasresultaten en maximale hygiëne. Geschikt voor verschillend vaatwerk dankzij de drie verschillende machinematen. Bent u een bakker, slager of cateraar die serviesgoed onder extreme condities moet wassen?

Dan is de UF de machine voor u

Voor meer informatie kunt u contakt met ons opnemen Hartman en zn Horeca Service 

Tel : 0654746513 of mail naar [email protected]

PRODUCTVOORDELEN UF-SERIE

Winterhalter UF-serie gereedschappenwasmachine        

PERFECTE WASRESULTATEN

Eiwit, zetmeel of vet, de UF pakt elke dag extreem zware en hardnekkige vervuiling aan. Met een high performance wassysteem, tot wel 1 bar aan waterdruk en een inweekprogramma is het perfect ontworpen voor het professioneel wassen van gereedschap.

ERGONOMISCHE WERKING

Touchscreen en snelstarttoets. Neerklapbare deur. Korventransportwagen en opklapbare korf. Dit zijn slechts een paar van de vele details die het bedienen van de UF eenvoudig en vooral ergonomisch maken.

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Gereedschap wassen onder extreme condities. De UF-serie is hier speciaal voor gemaakt: de hoogwaardige materialen en stevige afwerking maken de machine robuust, absoluut betrouwbaar en zeer duurzaam.

HYGIËNEVEILIGHEID

Overal waar met voedsel wordt gewerkt, gelden hygiënestandaards. De UF zorgt ervoor dat deze worden nageleefd, door de goed doordachte binnenruimte van de machine die heel erg gemakkelijk te reinigen is.

LEASING MOGELIJK

Wij leveren ook alle orginele WINTERHALTER vaatwasser reparatie onderdelen

Tevens leveren wij ook de vloeibaarvaatwasmiddel en naglansspoelmiddel speciaal gemaakt en geproduceerd  voor de professionele vaatwasser

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel