Navigatie

WINTERHALTER PT-SERIE DOORSCHUIFMACHINE

UW ALLESKUNNER

Spitsuur in de keuken. De PT van Winterhalter is het middelpunt. Korven met vuil serviesgoed worden op de aanvoertafel geladen. De wascyclus start. Het schone serviesgoed wordt er aan de andere kant uitgenomen. Geen onnodige wachttijd. Alles perfect gecoördineerd, alles loopt soepel. Een perfect wasproces. Allemaal mogelijk met de PT-serie. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale efficiency. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk.

Snel, zuinig en efficiënt. Beschikbaar in drie verschillende formaten. Uw gangmaker.

Voor meer informatie kunt u contakt met ons opnemen Hartman en zn Horeca Service 

Tel : 0654746513 of mail naar [email protected]

PRODUCTVOORDELEN PT-SERIE

Winterhalter PT-serie doorschuifvaatwasmachine           

PERFECTE WASRESULTATEN

De PT-serie zit boordevol technische innovaties, al deze zorgvuldig ontworpen details maken dit vaatwassysteem uiterst efficiënt. En garanderen natuurlijk hoogwaardige reiniging en hygiëne.

HOGE WASSNELHEID

Wassen met een PT betekent tijd besparen: kap omhoog, korf eruit, nieuwe korf erin, kap omlaag. En terwijl de machine zijn werk doet kan het schone serviesgoed worden opgeborgen en de volgende korf worden gevuld.

ZUINIG EN EFFICIËNT

Intelligent verbruik van energie. Laag waterverbruik. Perfecte wasresultaten. Het PT-vaatwassyteem laat zien hoe uitmuntende wasresultaten te combineren zijn met een maximaal rendement.

EENVOUDIGE BEDIENING

Touchscreen met intuïtieve pictogrammen. Startknop voor éénknopsbediening. Geleid zelfreinigingsprogramma. Nog een opvallend kenmerk van de PT-serie: heerlijk eenvoudige en intuïtieve bediening.

LEASING MOGELIJK

Wij leveren ook alle orginele WINTERHALTER vaatwasser reparatie onderdelen

Tevens leveren wij ook de vloeibaarvaatwasmiddel en naglansspoelmiddel speciaal gemaakt en geproduceerd  voor de professionele vaatwasser

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel