Navigatie

WINTERHALTER VOORLADER VAATWASSER

Winterhalter UC-serie voorlader vaatwasmachine 

Op maat gemaakt voor úw vaatwerk. Dankzij de verschillende afmetingen past hij perfect in de ruimte die u beschikbaar hebt. De UC-serie van Winterhalter overtuigd door zijn intuïtieve bediening, zuinige werking en uitstekend rendement. De missie van de UC: stralende glazen, schoon serviesgoed, onberispelijk bestek.

Het concept hierachter is eenvoudig: volledige afstemming op uw wensen en behoeften. Ongeacht de sector waarin u actief bent. Waar ter wereld u zich ook bevindt. Eén machine voor alles. Maar zo te configureren dat de uiteindelijke oplossing maatwerk is. Uw droommachine.

MAATWERKOPLOSSING

Perfect aangepast aan de beschikbare ruimte en uw serviesgoed, de UC is beschikbaar in de maten S, M, L en XL. U kunt kiezen uit vier verschillende varianten: een glazen-, serviesgoed-, bestek- en bistrovaatwasmachine. Elke machine heeft tot drie standaardprogramma's en vele andere uitrustingsmogelijkheden.

ZUINIG EN EFFICIËNT

De nieuwe UC-serie is nog zuiniger in het gebruik: het geoptimaliseerde wasveld  reduceert het waterverbruik ten opzichte van het eerdere model met tot wel 25%.  Daardoor dalen ook de kosten van het energie- en reinigingsmiddelenverbruik, wat de totale exploitatiekosten nog verder verlaagt. En dat met perfecte wasresultaten.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Een intelligent touchscreen met programma- en voortgangsaanduiding. Eenknopsbediening. Ergonomische deurgreep. En bijzonder een- voudig schoon te maken, omdat de beide wasvelden met een druk op de knop met één hand uit de machine kunnen worden genomen. Helemaal zonder gereedschap. De bediening van de UC is eenvoudig en intuïtief. Precies zoals u het wilt.

REINHEID EN HYGIËNE

Stralend en hygiënisch schoon. Optisch onberispelijk. De UC garandeert perfecte  wasresultaten gedurende lange tijd. Voor de hoogste eisen aan reinheid en hygiëne. En de hoogste eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

LEASING MOGELIJK

Wij leveren ook alle orginele WINTERHALTER vaatwasser reparatie onderdelen

Tevens leveren wij ook de vloeibaarvaatwasmiddel en naglansspoelmiddel speciaal gemaakt en geproduceerd  voor de professionele vaatwasser

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel