DOORSCHUIF VAATWASSER MET WARMTE TERUGWINNING SMEG

SMEG VAATWASSER MET STEAM HEAT RECOVERY SHR+

BETROUWBAARHEID, COMFORT EN ENERGIEBESPARING

IN PROFESSIONELE HORECASECTOR

De SMEG Foodservice-divisie ontwerpt en produceert oplossingen voor de professionele horecasector, voor gebruik in restaurants, hotels, kantines, industriële keukens en overal waar efficiëntie moet samengaan met de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid.

 SMEG Foodservice presenteert het nieuwe Steam Heat Recovery SHR + -systeem dat wordt gebruikt in de Topline vaatwasser HTY520DH. De vaatwasser heeft tijdens de internationale toonaangevende vakbeurs, de HOST - Fiera Milano in samenwerking met POLI.design, de belangrijke SMART LABEL-award ontvangen voor innovatie in de horecasector. Het nieuwe systeem vermindert aan het eind van de spoelcyclus drastisch de hoeveelheid stoom dat uit de vaatwasser komt, en gebruikt het om het binnenkomende water te verwarmen. Dit leidt tot merkbare energiebesparingen en bovenal veiligere en gezondere werkplekken, waarbij het personeel niet langer bij het openen van de vaatwasser door stoom wordt beneveld. In standaard vaatwassers wordt tijdens de laatste spoelbeurt het water verwarmd tot hoge temperaturen voor de hygiëne van het servies. De stoom die uit de vaatwasser komt, valt uiteen in de ruimte en is ongezond. SHR + lost de stoom die is ontstaan ​​tijdens de wascyclus in slechts 40 seconden efficiënt, betrouwbaar en milieuvriendelijk op.

Hoe het werkt:
Stoomvorming in de waskamer stroomt naar de terugwinningseenheid aan de achterkant van de vaatwasser. Een ventilator duwt het in contact met water dat vooraf is geladen in de machine en wordt gecirculeerd door een extra hydraulische pomp. Het water komt naar beneden als regen en wordt verwarmd als het in contact komt met de stoom, met als resultaat; energiebesparingen tot 30%!

Voordelen
Besparingen in bedrijfskosten, een lager energieverbruik en installatiegemak zijn slechts enkele van de

Mogelijk met ingebouwde waterontharder

LEASING MOGELIJK

Wij leveren ook alle orginele SMEG vaatwasser reparatie onderdelen

Tevens leveren wij ook de vloeibaarvaatwasmiddel en naglansspoelmiddel speciaal gemaakt en geproduceerd  voor de professionele vaatwasser

 

Sorteer op

Gastenboek

  • 04-02-2021 - Ik zoek een sapcentrifuge van het merk Waring , type...  lees meer
  • 13-01-2021 - Goeie middag heren,

    Voor een keuken thuis zoek ik een mooie...  lees meer
  • 08-01-2021 - Goedendag. Is er voor de mixer een losse beker te...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2011 - 2021 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel