Navigatie

INDUCTIE

Inductie apparatuur van Hartman en Zn. Horeca Service is de toekomst van de grootkeukenapparatuur.Met techniek inductie techniek kan er in de keuken sneller en preciezer gewerkt worden. Daarnaast zorgt het gebruik van inductieapparatuur voor minder energiegebruik en dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Bij Hartman en Zn. Horeca Service vindt u een breed assortiment van inductie apparatuur voor het bereiden van al uw maaltijden.

Zorgvuldig maaltijden bereiden en bezorgen met inductie

Hartman en Zn. Horeca Service heeft voor uw horecaonderneming op het gebied van inductie pannen, kookplaten en warmhoudplaten in het aanbod. Met deze inductie apparatuur kunt u koken tot op de graad nauwkeurig. Ook zijn al onze producten eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Naast apparatuur voor het bereiden van maaltijden hebben wij voor u ook inductie bezorgsysteem in ons assortiment. Dit revolutionaire systeem bestaat uit een thermische tas met een metalen schijf en een inductieoplader. Daardoor worden al uw maaltijden met dezelfde kwaliteit als het moment van bereiden op de juiste temperatuur bezorgd.

Sneller en goedkoper koken

Wilt u voortaan sneller, goedkoper en schoner koken? Bestel dan vandaag nog uw inductie apparatuur bij Hartman en Zn. Horeca Service! Voor meer informatie over inductie koken kunt u ons bereiken via 06 – 54746513

 

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel