BEDRIJFS PROFIEL

Hartman en zn Horeca Service is een onafhankelijke onderneming die vooral gespecialiseerd is in grootkeukentechniek en bedrijfskoeling. Maar ook voor aanverwante technische apparaten en installaties, zoals bijvoorbeeld aircondioning, grills en bake-off apparatuur, kunt u bij ons terecht.

Hartman en zn Horeca Service is opgericht in 1998 als een echt familie bedrijf. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld van  een pure service-organisatie tot een alom gerespecteerde allround specialist op het gebied van de professionele keukens en koelinstallaties.

U kunt bij Hartman en zn Horeca Service terecht voor reparatie en onderhoud en voor meer dan 450 merken horeca apparatuur de onderdelen, maar ook voor advies en levering van nieuwe apparaten en installaties. Hartman en zn Horeca Service is leverancier van diverse A-merken.

Ook op het gebied van Horecabenodigdheden heeft Hartman en zn Horeca Service een zeer uitgebreid assortiment

Op het het gebied van Hygiene in de Horeca heeft Hartman en zn Horeca Service zich gespecialiceerd in het onder steunen van horeca ondermers met het les geven in Hygiene in de keuken en heeft een eigen Hygiene producten lijn laten produceren gespecialiceerd voor de voeding, Ook kunt u terecht voor alles voor de professionele hygiene.

 

 

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel