Navigatie

OVENS

Hartman en zn Horeca Service levert kwalitatieve Bakkerij, Bake off, Hetelucht, Convectie, en Combi steamer ovens voor catering, kantines, bedrijfskeukens en instellingen. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben een groot assortiment horeca ovens in diverse formaten. Zowel bakkers ovens, heteluchtovens, convectieovens als combi-steamers. Geschikt voor grote horecagelegenheden zoals restaurants of kleine horeca zoals snackbars.

Tevens levert Hartman en zn Horeca Service voor alle voorkomende merken op de markt de onderdelen, service en onderhoud

Bakkerij  en Bake off ovens :

Hartman en zn Horeca Service levert heteluchtovens, deckovens, inschietovens en roterende ovens. Deze ovens zijn  uitermate geschikt voor het bakken van brood en banket. Deze ovens zorgen ervoor dat de producten gelijkmatig worden gebakken. 

Hetelucht ovens :

Bij hetelucht ovens wordt via een ventilator warme lucht door de oven geblazen. Een gelijkmatige temperatuur in de hele oven is het gevolg. Een heteluchtoven is perfect om meerdere gerechten tegelijk te bereiden en om grote stukken vlees en vis gelijkmatig te garen.

Convectieovens :

Convectie ovens kenmerken zich door de circulatie van hete lucht. Zo bereidt u op eenvoudige wijze etenswaren met een lagere temperatuur klaar. Convectieovens zijn elektrisch of op gas beschikbaar. Door waterinjectie kan het vochtgehalte eenvoudig worden aangevuld. 

Combi steamers :

Een combi steamer is een niet te missen oven in de keuken van uw horeca gelegenheid. Een professionele steamer kookt, bakt en braadt. Door deze geavanceerde techniek is het mogelijk om vlees eenvoudig en op de meest perfecte manier automatisch te bereiden. Combi steamers hebben een automatisch schoonmaaksysteem, stoomwekker en luchtcirculatie.  Moderne steamers hebben een touch screen, usb-aansluiting en vele extra’s. 

Hartman en zn Horeca Service is de oven leverancier voor Horeca Nederland. Of het nu gaat om hete luchtovens, convectie of steamers. Wij leveren o.a. de professionele merken Diamond, Rational, Eissens,Leventi, Unox, Bartscher, CaterChef . Levering is snel en met garantie.Bij de RATIONAL en LEVENTI OVENS gesprijde betaling of leasen mogelijk. Bekijk ons assortiment aan ovens en neem eventueel contact met ons op voor meer informatie.

Email : [email protected]

Tel : 06-54746513

Aanbieding

© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel