Navigatie

COMBI STEAMERS

Een Combi steamer is een niet te missen oven in de keuken van uw horeca gelegenheid. Een professionele Combi steamer kookt, bakt en braadt. Door deze geavanceerde techniek is het mogelijk om vlees eenvoudig en op de meest perfecte manier automatisch te bereiden. Combi steamers hebben een automatisch schoonmaaksysteem, stoomwekker en luchtcirculatie.  Moderne Combi steamers hebben een touch screen, usb-aansluiting en vele extra’s. 

Hartman en zn Horeca Service is de oven leverancier voor Horeca Nederland. Of het nu gaat om hete luchtovens, convectie of steamers. Wij leveren o.a. de professionele merken Diamond, Rational, Eissens,Leventi, Eurofours, Unox, Bartscher, CaterChef . Levering is snel en met garantie.Bij de RATIONAL en LEVENTI OVENS gespreide betaling of leasen mogelijk. Bekijk ons assortiment aan ovens en neem eventueel contact met ons op voor meer informatie.

Tevens levert Hartman en zn Horeca Service voor alle voorkomende merken ovens op de markt de onderdelen, service en onderhoud

Aanbieding

© 2011 - 2020 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel