Combisteamer kopen

Door een combisteamer te kopen bij een specialist als Hartman en Zn. Horeca Service weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Als totaalleverancier leveren wij al jarenlang apparatuur en benodigdheden aan de horeca. Daarnaast is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor de montage en het onderhoud van horeca-apparatuur. Onze monteurs hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Bij Hartman en zn Horeca Service kunt u een combisteamer gemakkelijk online kopen in de webshop.

Combisteamer kopen bij een specialist: goede prijs-kwaliteitverhouding

Als u op zoek bent naar een professionele combisteamer, dan kunt u deze kopen of leasen bij Hartman en zn Horeca Service. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse soorten combisteamers, waaronder:

  • Programmeerbare elektrische stoom/convectieoven: deze oven is bijzonder compact en neemt daardoor weinig plaats in;
  • Elektrische oven met boiler stoom convectie: met deze oven heeft u de garantie op een perfect en homogeen bakresultaat;
  • Combisteamer Leventi ME 1.06 BDI: deze oven beschikt over Android Touchbediening, een tweedelig inzetrek en een extern geplaatste kernvoeler.

Als u besluit om een combisteamer te kopen bij Hartman en Zn. Horeca Service, heeft u de garantie op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u een vraag over onze combisteamers? Of wilt u meer weten over een ander apparaat uit ons aanbod?

Neem dan contact met ons op 

010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com
Hartman en zn Horeca Service
Eglantierbaan 47
2908LV
Capelle aan den IJssel

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel