Monteur horeca apparatuur

Een vakbekwame monteur voor al uw horeca apparatuur vindt u bij Hartman en Zn. Horeca Service in de buurt van Den Haag! Is er iets kapot gegaan bij u in de keuken of is uw apparatuur toe aan onderhoud? De monteur staat in de regio Den Haag dag en nacht voor u klaar om de meest uiteenlopende problemen met uw horeca apparatuur te verhelpen. Dat is de service van een specialist!

Professionele monteur voor de reparatie van horeca apparatuur 

Hartman Zn. Horeca Service is een STEK-erkend bedrijf en VCA-gecertificeerd op het gebied van luchtbehandeling, airconditioning en vriestechniek. Onze professionele monteur kan u nabij Den Haag natuurlijk ook van dienst zijn met het onderhouden en repareren van andere horeca apparatuur als frituurinstallaties, afzuigkappen, kookeilanden en vaatwassers. Bij Hartman Zn. Horeca Service is iedere monteur gespecialiseerd in het herstellen van horeca apparatuur.

24/7 beschikbaar

Bij Hartman Zn. Horeca Service willen wij alleen tevreden klanten en daarom staat onze storingsdienst 7 dagen in de week en 24 uur per dag tot uw beschikking. Bent u in de omgeving van Den Haag op zoek naar een monteur voor uw horeca apparatuur? Bel dan met 06-27020927 en dan zorgen wij ervoor dat er binnen de kortste keren een deskundige monteur bij u op de stoep staat.

Andere bezoekers bekeken ook:

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel