Kippengril kopen

Heeft u een kippengril nodig en wilt u deze kopen bij een betrouwbare leverancier? Dan moet u bij Hartman en Zn. Horeca Service zijn. Bij ons vindt u alle apparatuur om de kip op de juiste manier klaar te maken. Het grillen van gevogelte hoeft niet moeilijk te zijn, want met onze kippenspitten en kippengrillen is het heel eenvoudig om de kip te garen en tegelijkertijd mals te houden. In onze webshop kunt u een kippengril gemakkelijk en snel online kopen.

Kippengril en andere grillapparatuur kopen

In ons brede assortiment vindt u onder andere warmkasten op wielen met glazen deuren waarmee u maar liefst 70 kippen tegelijkertijd kunt grillen of warmhouden. Deze kasten zijn aan binnenkant verlicht, worden volledig gemaakt van R.V.S. en zijn ideaal voor de handhaving van de temperatuur van de reeds gebakken kip. Daarnaast kunt u bij Hartman en Zn. Horeca Service ook een hoogwaardige “Wall of flame” of een roterende kippengril kopen. Omdat wij verschillende benodigdheden aanbieden voor het grillen van kip vindt u bij ons altijd waar u naar op zoek bent!

Makkelijk grillen met professionele apparatuur

Door een professionele kippengril te kopen bij Hartman en Zn. Horeca Service kunt u voortaan iedere kip heel eenvoudig en op de juiste manier grillen. Wij beschikken over alle benodigdheden om zowel een klein aantal als een enorme hoeveelheid gevogelte te bereiden en warm te houden. Voor meer informatie over onze kippengrillen belt u naar 06-54746513.

Andere bezoekers bekeken ook:

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel