Doseerapparatuur reinigingsmiddelen kopen

Een doseerapparaat voor uw vaatwasser kunt u gemakkelijk en snel online bestellen bij Hartman en zn Horeca Service. Voor het goed reinigen van al uw afwas is het cruciaal dat u over de juiste vaatwasapparatuur en -middelen beschikt. Met de producten van Hartman en zn Horeca Service is uw vieze vaat in korte tijd weer schoon en klaar om opnieuw gebruikt te worden. In onze webshop kunt u het doseerapparaat van uw wens online tegen een scherpe prijs bestellen.

Doseerapparaat en andere benodigdheden voor de afwas online bestellen

Bij Hartman en zn Horeca Service vindt u een breed assortiment aan benodigdheden voor de afwas. Het bestellen van een doseerapparaat of andere apparatuur doet u heel eenvoudig online. Een doseerapparaat voor de vaatwasser doseert automatisch reinigingsmiddelen en chemicaliën, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een zeeppomp nodig heeft voor het doseren van vloeibaar vaatwasmiddel. Verder hebben we verschillende professionele vaatwasmiddelen die aan alle kwaliteitseisen voldoen en gegarandeerd voor een perfecte schone vaat zorgen.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u een doseerapparaat online bestellen? Of heeft u een vraag over de afwasproducten uit het aanbod van Hartman en zn Horeca Service?

Neem dan contact met ons op 

010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com
Hartman en zn Horeca Service
Eglantierbaan 47
2908LV
Capelle aan den IJssel

Andere bezoekers bekeken ook:

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel