Heteluchtoven voor uw Horeca restaurant kopen

Wilt u een heteluchtoven kopen voor in de keuken van uw horecagelegenheid? Dan moet u bij Hartman en zn Horeca Service zijn. Met onze heteluchtovens maakt u in korte tijd de lekkerste maaltijden klaar. De heteluchtovens uit ons aanbod zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en bijzonder duurzaam. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u lang plezier zult hebben van de oven. Hartman en Zn. Horeca Service is dé expert op het gebied van horeca apparatuur en daardoor kunt u bij ons naast een heteluchtoven bijvoorbeeld ook een convectie oven voor de horeca online kopen.

Heteluchtoven met een roestvrijstalen bakruimte en binnenverlichting kopen

Door een heteluchtoven te kopen bij Hartman en zn Horeca Service kunt u snacks, pasta, vis, vlees, pizza en vele andere maaltijden voortaan eenvoudig bereiden. Iedere heteluchtoven. Onze heteluchtovens beschikken allemaal over een roestvrijstalen bakruimte met binnenverlichting. Op onze website vindt u compacte en grote ovens met 2 krachtige motoren, een bevochtigingsysteem en/of dubbele beglazing. Tevens kunt u bij Hartman en Zn. Horeca Service heteluchtovens aanschaffen met Android Touchbediening.

Convectie oven voor de horeca eenvoudig online kopen

Bent u niet op zoek naar een heteluchtoven, maar heeft u een convectie oven nodig? Bij Hartman en zn Horeca Service kunt u een convectie oven voor de horeca ook heel eenvoudig online kopen. In ons aanbod vindt u diverse convectie ovens, waaronder:

  • Euromax convectie oven “Turbo”: deze oven heeft een RVS buitenmantel en is uitgevoerd met een stoomfunctie op basis van directe vochtinjectie;
  • Buffalo convectie oven GN 1/1: deze oven heeft een inhoud van 100 liter en levert perfecte bereidingsresultaten.

Een convectie oven voor de horeca die u bij ons online kunt kopen staat bekend om de uitstekende kwaliteit en het hoge gebruiksgemak.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Hartman en Zn. Horeca Service voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over het kopen van servies voor de horeca? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 06-54746513. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in de webshop.

Andere bezoekers bekeken ook:

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel