Navigatie

Heteluchtoven kopen

Wilt u een heteluchtoven kopen voor in de keuken van uw horecagelegenheid? Dan moet u bij Hartman en Zn. Horeca Service zijn. Met onze heteluchtovens maakt u in korte tijd de lekkerste maaltijden klaar. De heteluchtovens uit ons aanbod zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en bijzonder duurzaam. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u lang plezier zult hebben van de oven. Hartman en Zn. Horeca Service is dé expert op het gebied van horeca apparatuur en daardoor kunt u bij ons naast een heteluchtoven bijvoorbeeld ook een convectie oven voor de horeca online kopen.

Heteluchtoven met een roestvrijstalen bakruimte en binnenverlichting kopen

Door een heteluchtoven te kopen bij Hartman en Zn. Horeca Service kunt u snacks, pasta, vis, vlees, pizza en vele andere maaltijden voortaan eenvoudig bereiden. Iedere heteluchtoven. Onze heteluchtovens beschikken allemaal over een roestvrijstalen bakruimte met binnenverlichting. Op onze website vindt u compacte en grote ovens met 2 krachtige motoren, een bevochtigingsysteem en/of dubbele beglazing. Tevens kunt u bij Hartman en Zn. Horeca Service heteluchtovens aanschaffen met Android Touchbediening.

Convectie oven voor de horeca eenvoudig online kopen

Bent u niet op zoek naar een heteluchtoven, maar heeft u een convectie oven nodig? Bij Hartman en Zn. Horeca Service kunt u een convectie oven voor de horeca ook heel eenvoudig online kopen. In ons aanbod vindt u diverse convectie ovens, waaronder:

 • Euromax convectie oven “Turbo”: deze oven heeft een RVS buitenmantel en is uitgevoerd met een stoomfunctie op basis van directe vochtinjectie;
 • Buffalo convectie oven GN 1/1: deze oven heeft een inhoud van 100 liter en levert perfecte bereidingsresultaten.

Een convectie oven voor de horeca die u bij ons online kunt kopen staat bekend om de uitstekende kwaliteit en het hoge gebruiksgemak.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over het kopen van een heteluchtoven? Of wilt u een convectie oven voor de horeca online kopen bij Hartman en Zn. Horeca Service? Neem dan een kijkje in onze webshop of bel voor meer informatie met onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06-54746513.

Andere bezoekers bekeken ook:

Sorteer op
 • 10959 - Euromax Bake off oven "Aqua2" met bevochtiging
  10959 - Euromax Bake off oven "Aqua2" met bevochtiging

  Euromax Bake off oven "Aqua2" met bevochtiging

  Model L H D Volt Kw
  10907BL 815 570 690 230 3,4
  Geschikt voor bake off, snacks, pizza, pasta, vis, vlees, maaltijden.
  Met 2 krachtige ventilator motoren en 2 verwarmingselementen van…

  € 1.485,00 € 1.350,00
 • 10960 - 	Euromax Bake Off oven"Aqua3" met bevochtiging 380V
  10960 - Euromax Bake Off oven"Aqua3" met bevochtiging 380V

  Euromax Bake Off oven"Aqua3" met bevochtiging 380V

  Model L H D Volt Kw
  10908BL 815 570 690 380 5,2
  Geschikt voor bake off, snacks, pizza, pasta, vis, vlees, maaltijden.
  Met 2 krachtige ventilator motoren en 2 verwarmingselementen…

  € 1.585,00 € 1.440,00

Aanbieding

© 2011 - 2020 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel