AFZUIGKAP COMPLEET

In de horeca zijn goede afzuigkappen nodig in de keuken en daar kunnen de professionele werknemers van Hartman en Zn. Horeca Service u uitstekend over adviseren. Ons bedrijf bestaat sinds 1991 en in de afgelopen 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot dé totaalleverancier van hoogwaardige grootkeukenapparatuur in Zeeland, Brabant, Zuid- en Noord-Holland. Bij Hartman en Zn. Horeca Service houdt u gegarandeerd een goed gevoel over de aankoop van uw afzuigkappen voor in de horeca, want bij ons staat de klant altijd centraal.

Horeca afzuigkappen volledig naar uw wens

Voor iedere toepassing in uw horecakeuken hebben wij de juiste afzuigkap. De muurdampkap is een afzuigkap met labyrintfilters en ingebouwde neonverlichting. Ook hebben we schuine afzuigkappen en speciaal voor een kookeiland kunt u bij ons een eiland afzuigkap bestellen. Verder hebben wij hoogwaardige inductie afzuigkappen in ons assortiment. Hartman en Zn. Horeca Service luistert naar uw wensen en samen met de klant komen we altijd tot de juiste oplossing. Bij ons krijgt u ook nog eens minimaal 12 maanden volledige garantie op arbeid, onderdelen en voorrijkosten.

Vakkundige monteurs  

Bent u op zoek naar de ideale afzuigkappen voor bij u in de horeca? Bel dan vandaag nog naar 06 – 54746513 en wij geven uw antwoord op alle vragen over afzuigkappen. Onze vakkundige monteurs staan vervolgens voor u klaar om de apparatuur te leveren, monteren en onderhouden. 

 

 

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel