Navigatie

HACCP plan maken

Een HACCP plan maken kan een complexe aangelegenheid zijn en daarom biedt Hartman en Zn. Horeca Service u de mogelijkheid om dat plan door ons te laten ontwikkelen. Wij zijn sinds 1991 actief in de wereld van horeca benodigdheden en apparatuur en zodoende beschikken onze werknemers over alle benodigde kennis om u te helpen met het maken van een HACCP plan. Bij Hartman en Zn. Horeca Service zijn we volledig op de hoogte van de meest recente HACCP-certificeringseisen voor voedselveiligheid.

HACCP plan laten maken door professionals

Iedere voedselverwerker is verplicht om een HACCP plan te maken. In dat plan moet een inventarisatie gemaakt worden van de mogelijke risico’s van het produceren en verwerken van voedsel. Het HACCP plan moet aan bepaalde richtlijnen voldoen. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen welke richtlijnen dat zijn, dan assisteert Hartman en Zn. Horeca Service u daar graag bij. Onze professionele werknemers kunnen u in no-time vertellen of uw horecaruimte aan alle richtlijnen voldoet.

Advies over grootkeukenapparatuur

Naast het maken van een HACCP plan voor uw restaurant, hotel of kantine adviseert Hartman en Zn ook op het gebied van hygiene producten en systemen.Hartman en zn  Horeca Service geeft u ook plezier advies over de meest ideale keukenapparatuur. Uit ons grote assortiment kunt u heel eenvoudig uw favoriete horeca benodigdheden bestellen. Ook hebben wij vakkundige monteurs in huis voor het onderhoud en de reparatie van uw grootkeukenapparatuur. Wilt u meer meten over onze diensten? Hartman en Zn. Service is bereikbaar via het telefoonnummer 06 – 54746513

 

Anderen bekeken ook:

Horeca afzuigmotoren | Horeca afzuigkappen | Heteluchtovens | CookTek |Rational ovens| HACCP hygiene producten en systemen

Aanbieding

© 2011 - 2018 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel