Navigatie

VAPO STOOM WATER GRILL

Eén van de grote voordelen die de vele gebruikers reeds weten te waarderen is dat het product mals en sappig blijft dankzij het 'Vapo'-effect. Er zijn echter vele andere positieve aspecten die van belang zijn.  

Het voorkomen van aanbakken en verbranden van vet is nog zo'n belangrijk pluspunt. Binnen enkele minuten is de gebruikstemperatuur bereikt waarna vlees- en visgerechten kunnen worden bereid. De gerechten behouden hun smaak en gewicht zonder uitdroging. Het product wordt direct op de weerstanden gegrild en aangezien de elementen onafhankelijk en per zone regelbaar zijn, kunnen verschillende gerechten tegelijkertijd worden bereid. De geëmailleerde waterbak vangt het vet op en is eenvoudig wegneembaar waardoor het onderhoud vergemakkelijkt wordt. Na het gebruik is de Vapo-Grill eenvoudig te reinigen dankzij de pyrolitische zelfreiniging waarbij de zeer hoge temperaturen het vuil doen verdwijnen. 

De Vapo-Grill is een toegevoegde waarde in iedere keuken. Tal van Michelin chefs werken reeds dagelijks met de Vapo-Grill. 

Sorteer op

Aanbieding

AD282 - Dynamische M90 Staafmixer € 225,00 € 202,50
© 2011 - 2019 Hartman en zn Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel