MAGIKITCH'N

Hartman en zn  volgt nauwgezet de ontwikkelingen en veranderingen van vraag in de diverse voedselbereidingsmarkten. Één van deze ontwikkelingen is grillen: voedsel op een rooster dichtschroeien, kleuren en evt. garen zonder toevoeging van.

Als antwoord hierop presenteert Hartman en zn  Magikitch’n. Magikitch’n is nummer 1 op het gebied van grillen met de gas grills (charbroilers). Magikitch’n maakt en ontwikkelt robuuste gas grills met de meest gelijkmatige warmteverdeling van gas grills in zijn klasse wat de kwaliteit van het bereiden bevordert.

De ontwikkeling van een optimaal gelijkmatig verwarmingssysteem door MagiKitch’n maakt van deze gas grill een geweldig apparaat dat weinig kookervaring vraagt en zorgt voor minder voedselverspilling. De verbeterde 600-Serie gas grill met gelijkmatige warmtepatroon is zeer eenvoudig te bedienen, ook tijdens het spitsuur in de keuken.

Ideaal voor toepassingen en concepten waar veel producten worden gegrilld. De bereiding op de gas grill van Magikitch’n zorgt voor mooie grillstrepen op het product waardoor de presentatie van de gerechten erg aantrekkelijk wordt.

Indien u kiest voor een uitvoering met keramische kolen, de zogeheten MagiCoals, geeft dit een geweldige aanblik waardoor de gasgrill ook zeer interessant is voor “front of the house’ bereidingen.

Magikitch’n heeft erover nagedacht om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Er zijn dan ook diverse opties en accessoires beschikbaar welke het gebruik nog makkelijker maken. Denk hierbij aan een achter opzet om producten warm te houden, een slip on cover voor het gemakkelijk schoonmaken van spatresten, of een onderrek welke ideaal is voor het smelten van kaas of het verwarmen van broodjes.

Sorteer op
© 2011 - 2021 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel