MITSUBISHI AIRCO VOOR DE GEZONDHEIDZORG

Gezondheidszorg

Een zorgeloos binnenklimaat

Een comfortabel binnenklimaat in uw zorginstelling is belangrijk, sterker nog het is van levensbelang. Want een warme zomer en koude winter hebben een sterk effect op uw bewoners. De klimaatsystemen van Mitsubishi Electric koelen, verwarmen, filteren en ventileren en zorgen hierdoor voor een ideaal binnenklimaat.

Comfort met °ClimateCare

In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en ’s winters zorgt u voor een aangename temperatuur. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric moeiteloos uw zorginstelling. Op iedere kamer naar eigen wens afgestemd, zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt. Dat noemen wij °ClimateCare

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaatsystemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. 

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel