MITSUBISHI AIRCO VOOR ONDERWIJS EN CULTUUR

Onderwijs & Cultuur

Verfrissend

Een comfortabel binnenklimaat in het onderwijs is belangrijk. Klimaat is een belangrijke parameter voor het gevoel van welbehagen. En aangezien iedereen anders is heeft iedereen ook andere klimaatbehoefte. Met de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric voelt iedereen zich prettig. Dit verhoogt het studieplezier en de concentratie van uw leerlingen

Comfort met °ClimateCare

In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en ’s winters zorgt u voor een aangename temperatuur. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric moeiteloos uw school. In ieder lokaal naar eigen wens afgestemd, zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt. Dat noemen wij °ClimateCare.

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaatsystemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel