MITSUBISHI AIRCO VOOR WONEN EN LEVEN

Wonen & Leven

Lekker thuiskomen

Een comfortabel binnenklimaat in uw huis is belangrijk. Klimaat is een belangrijke parameter voor uw gevoel van welbehagen. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric voelt iedereen zich thuis.

Comfort met °ClimateCare

In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en in het tussenseizoen zorgt u voor een aangename temperatuur zonder uw CV aan te zetten. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric. In iedere ruimte van uw huis naar eigen wens afgesteld, zodat u zich te allen tijde prettig voelt. Dat noemen wij °ClimateCare.

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaatsystemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. 

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel