AIRCO PANASONIC ZAKELIJK EN THUIS GEBRUIK

Dit is de overzichtspagina van Panasonic airconditioning. Panasonic is niet alleen een van 's werelds grootste airconditioner fabrikanten, maar ook één van 's werelds grootste compressor producenten. De compressor is het hart van de airconditioner en doordat deze in eigen gebruik wordt geproduceerd zal Panasonic airconditioners altijd een optimale kwaliteit hebben. Het is ons streven om altijd de hoogste mogelijk kwaliteit te leveren, niet alleen voor de productkwaliteit, maar wat betreft toepassingen voor de gebruikers. Onze Research & Development afdelingen zijn continu bezig om onze producten te verbeteren en te vernieuwen en af te stemmen op uw behoeften.

Onze airconditioners zijn afgestemd voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Gezonde lucht is belangrijk voor onze gebruikers en steeds meer mensen krijgen te maken met allergie voor pollen, huismijt, enz. Daarom hebben wij veel van onze modellen voorzien van luchtreinigende functies, zoals het super alleru-buster filter of de ingebouwde E-Ion electrostatische luchtreiniger, zodat u altijd een gezond leefklimaat in uw ruimte heeft.

Ook voor het milieu wil Panasonic met haar producten een bijdrage leveren aan het terugbrengen van de CO2 uitstoot. In onze airconditioners wordt veelal de energie-efficiente inverter-techniek toegepast, waardoor de werking van de airconditioner afgestemd wordt op de vraag.

HEEFT U VRAGEN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

06-54746513

© 2011 - 2022 Hartman en zn Horeca Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel