HARTMAN EN ZN HORECA SERVICE

Aanbieding

PIZZA-QUICK/66-43 - ELEKTRISCHE OVEN PIZZA, KAMER 2+3 KW


1143,00

nu
€ 999 00

PIZZA-QUICK/66-43 - ELEKTRISCHE OVEN PIZZA, KAMER 2+3 KWGastenboek
Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht >>

GEVEL ONDERHOUD

Hartman en zn  is uw partner in specialistische reiniging, renovatie en onderhoud gevels.

De gebruikte natuurlijke materialen in de gevels hebben de eigenschap om door weer– en milieu invloeden sterk te vervuilen waardoor het aangezicht van het gebouw niet meer de uitstraling heeft welke beoogd wordt. De gevel is het eerste visitekaartje van uw gebouw en daarom bepalend voor de eerste indruk van uw gebouw en bedrijf.

Hartman en zn  is de aangewezen specialist voor alles wat nodig is om een bestaande gevel weer in optimale staat te verkrijgen. Alle vormen van reiniging beheersen wij alsmede het hakken en voegen, impregneren, conserveren kunststof– en aluminium kozijnen en graffitiverwijdering.

De gevel wordt niet alleen gereinigd maar als het nodig is worden ook de voegen vervangen. Denk hierbij aan door regen en vorst slecht geworden voegen, het verwijderen van roest en het vervangen van kapotte stenen.

Naast het reinigen en renoveren van de gevel is het mogelijk om deze te impregneren om te beschermen tegen vocht en of graffiti.

Hartman en zn  werkt uitsluitend met VCA gecertificeerd personeel. Een garantie voor u dat alles uitgevoerd wordt volgens de strenge milieu- en arboregels. Een eigen hoogwerker, meerdere hogedruk units, waterzuiverings units etc. staan onze medewerkers ter beschikking.

Hartman en zn  bespreekt graag de mogelijkheden met u.

gevel1gevel2gevel5gevel3gevel4