HARTMAN EN ZN HORECA SERVICE

Aanbieding

AROMA/1E-AM+DVA8 - GEHEEL KOFFIEMACHINE BESTAANDE UIT:


1872,40

nu
€ 1692 00

AROMA/1E-AM+DVA8  - GEHEEL KOFFIEMACHINE BESTAANDE UIT:Gastenboek
Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht >>

NANOCOATING

Nanotechnologie als basis voor de Nanocoating.

Nanotechnologie is de techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de orde van grootte van een nanometer, één miljardste meter. Dit is de schaal van atomen en moleculen. De mogelijkheden zijn net zo groot als Nano-deeltjes klein zijn.

Alle stoffen zijn samengesteld uit combinaties van verschillende soorten atomen. Wanneer we in de structuur van deze atomen veranderingen aanbrengen kunnen ontelbare nieuwe variaties gecreëerd worden. De essentie van Nanotechnologie is het manipuleren van individuele atomen en moleculen om een andere structuur te bouwen waardoor een nieuwe moleculaire organisatie ontstaat.

In de vrije natuur was de lotusbloem ons ver vooruit. Van de bloem en zijn bladeren parelt het water af en neemt hiermee vuil en stof mee waardoor de plant rein blijft. Met de Nanocoating van Hartman en zn  realiseren wij dit zelfde zelfreinigende effect op vrijwel elk materiaal, de kleur wordt hersteld en is UV-bestendig . De toepassingen zijn grenzeloos!

Nanocoating beschermt het oppervlak voor jaren achtereen. Bij een behandeling wordt namelijk een laag  Nanocoating aangebracht, waarvan de moleculen gelijkmatig diep in het oppervlak doordringen. Daardoor wordt het oppervlak buiten-gewoon glad, zodat het vuil geen kans krijgt om zich aan welk oppervlak dan ook te hechten.

Nanocoating zorgt voor een grote kostenbesparing op onderhoud, verlengt de levensduur van materialen langdurig en bespaart u geld doordat tussentijdse langdurige en milieubelastende reinigingen overbodig worden.