HARTMAN EN ZN HORECA SERVICE

Aanbieding

230440 - Euro Eco naturel


24,39

nu
€ 17 95

230440 - Euro Eco naturelGastenboek
Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht >>

DIEPTEREINIGING HORECA EN GROOTKEUKEN

Hartman en zn  biedt een totaaloplossing op het gebied van dieptereiniging grootkeukens, sanitair en vetafzuigsystemen.

Hartman en zn  is de aangewezen specialist voor de dieptereiniging van uw grootkeuken. Uw personeel en klanten eten dagelijks in het restaurant waarvoor het eten bereidt wordt in uw grootkeuken. Het is dan ook van zeer groot belang dat dit op een hygiënisch verantwoorde manier gedaan wordt. Dagelijkse reiniging van de keuken is dan ook op termijn absoluut niet afdoende. Vuil nestelt zich namelijk ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Bacteriën en ongedierte krijgen op deze plaatsen vrij spel.
De specialisten van Hartman en zn  zorgen ervoor dat de voedingsbodem voor bacteriën en ongedierte wordt weggenomen. Dit levert niet alleen een schone en veilige werkomgeving op maar zorgt tevens voor een hoger rendement van de apparatuur.
Waar mogelijk worden onderdelen gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld frituurunits, koel– vriesunits, oven, au bain marie, afzuigkappen, uitgiftebuffetten, vaatwasmachines en bakplaten.
Kitnaden worden opnieuw aangebracht na terugplaatsing van apparatuur. Eventuele aansluitingen worden gecontroleerd.

De adviseurs van Hartman en zn  staan u graag terzijde om een passend plan van aanpak te maken gericht op uw persoonlijke situatie.

Voordelen dieptereiniging grootkeuken:

* Hygiëne, een optimale schone veilige werkplek

* Behoud kostbare apparatuur

* Besparing onderhoudskosten keukenapparatuur

keuken1keuken2keuken3